OFFLINE | VOOR VRAGEN BERICHT ONS [CONTACT@CURVQUEEN.NL]

Wat is het retourbeleid van CURV QUEEN™?


U heeft het recht om de bestelling tot 14 dagen na levering te retourneren in onderstaande gevallen. Om hygiëne te kunnen waarborgen, accepteren we geen onderkleding en gebruikte items. Indien u gebruik wil maken van uw herroepingsrecht, moet het item met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking terug naar de fabriek geretourneerd worden. Lees hier meer: Hoe vraag ik een retour aan?
STUUR HET PAKKET NIET TERUG NAAR HET ADRES DAT OP HET VERZENDLABEL STAAT. DIT IS NIET ONS RETOURADRES. WIJ KUNNEN GEEN OPLOSSING BIEDEN VOOR VERLOREN GERETOURNEERDE PAKKETTEN.
De kosten voor het retourneren inclusief track & trace code zijn voor rekening van de klant. Bij het weigeren van het pakket, of het niet volgens de regels retourneren, kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.
Na ontvangst van de retourzending wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding teruggestort, mits het product in goede orde is ontvangen. Mocht het item of de verpakking gebruikt en/of beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering doorberekenen aan de klant. Behandel het item dus met zorg en pak deze goed in.
Wanneer u een beschadigd of verkeerd item heeft ontvangen gelden uiteraard andere regels. Bericht onze klantenservice met duidelijk bewijs. Lees hier meer: Ik heb een beschadigd item ontvangen. Wat kan ik doen? of: Ik heb een verkeerd item ontvangen. Wat kan ik doen?
Wanneer uw claim voor het ontvangen van een beschadigd item is geaccepteerd, hoeft u het pakket niet te retourneren en sturen wij u GRATIS een vervangend product toe. Wanneer uw claim voor het ontvangen van een verkeerd product is geaccepteerd, kunt u het binnen 14 dagen na levering retourneren voor vervanging.
Houdt er rekening mee dat we in de volgende situaties geen claims (zelfs niet binnen 14 dagen na levering) kunnen accepteren:
- Items zijn gewassen.
- De tags zijn verwijderd.
- Items hebben zichtbare gebruikssporen.
- Items zitten niet in de originele verpakking.
- Items zijn beschadigd door verkeerd gebruik, wijzigingen, onjuist onderhoud of ongelukken.
- Gevallen van misbruik van het retourbeleid van CURV QUEEN™.