OFFLINE | VOOR VRAGEN BERICHT ONS [CONTACT@CURVQUEEN.NL]

OVER ONS


REIS
CURV QUEEN™ is gestart begin 2019 met het idee van krachtige maar comfortabele vrouwen. Hoe kunnen we vrouwen helpen er geweldig uit te zien en zich elke dag goed te voelen? We wilde dat meer vrouwen hun rondingen omarmen, hun toch al perfecte lichaam vieren en comfortabel zijn.
Het begon met een webshop voor klanten in Nederland, en na enige tijd werd de Engelse webshop geopend voor klanten buiten Nederland. De Engelse webshop biedt, in tegenstelling tot de Nederlandse winkel, wereldwijde verzending.
CURV QUEEN™ werkt samen met verzendmaatschappijen die magazijnen hebben in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Azië om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. We maken gebruik van de mogelijkheid om uw bestelling direct vanaf de fabriek in het buitenland te verzenden naar het door u opgegeven adres.
DOEL
De items van CURV QUEEN™ zijn zorgvuldig geselecteerd, omdat we ernaar streven vrouwen sterker te maken door hun zelfvertrouwen te vergroten. We blijven hard werken om de beste shapewear te produceren die een vrouw kan krijgen. We bieden body shapers voor alle lichaamstypes en maten, van kleine tot grote maten shapewear, we hebben iedereen gedekt!
We zijn toegewijd om shapewear te bieden die echt werkt, shapewear die zal verbeteren wat er al is. Shapewear die is ontworpen om glad te strijken, te verbeteren, te liften en te versterken - de oplossing voor iedereen.
WAAROM KIEST U VOOR ONS
U bent op de juiste plek als u duurzame, afslankende en gladmakende shapewear wilt, maar niet zo ver dat u zich oncomfortabel voelt. De shapewear die u precies op de juiste plekken zal omhelzen en die uw activiteiten nooit zullen hinderen - en zonder de bank te breken.
U bent op de juiste plek als u shapewear van hoge kwaliteit wilt die niet steeds naar beneden rolt, de bejeezus niet uit u knijpt en niet uw buik direct onder de borsten snijdt.
U bent op het juiste adres als u wilt dat uw kleding beter zit en een paar oude favorieten kan dragen die u al een tijdje niet meer heeft aangetrokken. Met een CURV QUEEN™ shapewear eronder, die aanvoelt en eruitziet als een tweede huid, zult u het heerlijk vinden om zich weer aan te kleden!