OFFLINE | VOOR VRAGEN BERICHT ONS [CONTACT@CURVQUEEN.NL]

Mijn pakket is vertraagd. Wat kan ik doen?


Af en toe kunnen bestellingen vastlopen of zoekraken tijdens het transport. Als dit gebeurt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij zorgen voor u! Wanneer de tracking informatie al een aantal dagen geen voortgang heeft, denkt men vaak dat de bestelling vastloopt of zoek is terwijl dat meestal niet het geval is. Updates staan vaak later online.
Het is belangrijk om te begrijpen dat bestellingen tijdens het volgproces soms wel een week in dezelfde fase kunnen zitten zonder nieuwe updates. Dit betekent niet altijd dat de bestelling vertraging heeft of zoek is. Tijdens het verzendproces worden bestellingen overgedragen aan verschillende verwerkings- en sorteercentra. Wanneer een pakket bij een nieuwe faciliteit aankomt, kan het daar soms enkele dagen blijven voordat het naar de volgende fase gaat.
We raden u aan om ongeveer een week te wachten voordat u contact opneemt met onze klantenservice. We zullen met u samenwerken totdat uw bestelling is ontvangen, zelfs als dat betekent dat er een vervangend exemplaar GRATIS wordt toegezonden!