OFFLINE | VOOR VRAGEN BERICHT ONS [CONTACT@CURVQUEEN.NL]

In welke mate heeft COVID-19 effect op de verzendtijd?


Vanwege de huidige wereldwijde situatie kunnen orderverwerking en verzendingen enige vertragingen oplopen als gevolg van wijdverbreide verzendbeperkingen en screening voor zowel Nederlandse als internationale bestellingen, maar u kunt er zeker van zijn dat uw bestelling nog steeds bij u wordt afgeleverd. We stellen uw geduld in deze moeilijke tijden zeer op prijs.
We volgen de officiële voorschriften om ervoor te zorgen dat we prioriteit geven aan het welzijn van zowel het personeel als onze klanten, aangezien dit van groot belang is voor ons. Het magazijnteam volgt strikte veiligheidsprotocollen die zijn geïmplementeerd om de welzijn te beschermen. Deze voorzorgsmaatregelen kunnen resulteren in een iets langere verzendtijd dan we normaal, maar we zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat alle bestellingen zo snel mogelijk bij u aankomen.
We raden u ook ten zeerste aan om uw lokale postdienst te controleren met betreft updates over leveringen in uw omgeving, aangezien deze van regio tot regio verschillen. Neem gerust contact met ons op als u zich zorgen maakt over een bestelling die onderweg is.
Omdat de situatie complex is en zich voortdurend ontwikkelt, kunnen onze levertijden ook veranderen en zullen we ons best doen om de informatie op onze site up-to-date te houden. U kunt er zeker van zijn dat we de situatie op de voet volgen. Als er iets verandert, laten we u dit weten.
Houdt er rekening mee dat CURV QUEEN™ niet verantwoordelijk is voor pakketten die later aankomen dan de verwachte leverdatum. Uw steun betekent veel voor ons, vooral in deze tijd. Blijf veilig en zorg voor elkaar.