ALICIA

Wil jij ook jouw body corrigeren en tegelijkertijd je billen liften? Dan is ons corrigerend ondergoed dé oplossing voor jou!

Onze shapewear bevat hoge compressie zonder te knellen wat zorgt voor een direct slanker uitziend silhouet. Deze body lifter heeft een corrigerende werking op de buik, love-handles, billen, bovenbenen en dijen. Daarbij zorgt het powernet voor direct zichtbaar grotere volle ronde en gelifte billen en heupen. Het regelmatig dragen van ons corrigerend ondergoed zorgt voor een betere doorbloeding, vermindering van cellulitis en voorkomt een slappe hangende buik en billen door het liften en corrigeren van het lichaam. De compressie van het corrigerend ondergoed zorgt voor vetverbranding van probleemzones waardoor je dus op een veilige en natuurlijke wijze centimeters verliest en kunt afvallen. Onze shapewear dient indien mogelijk van beneden naar boven aangetrokken te worden, is niet zichtbaar onder je outfit en kan tijdens elke gelegenheid gedragen worden!

EXTRA
Deze postoperatieve compressie bodysuit is zeer geschikt om te dragen na een cosmetische ingreep of esthetische chirurgie, waaronder: buikwandcorrectie en/of liposuctie van de buik, billen, bovenbenen en rug. Deze powernet bodysuit geeft gelijkmatige compressie en is verstelbaar met haak-en-oog sluiting op de buik en schouderbanden. Drukkleding vermindert de kans op blauwe plekken en laat zwellingen verminderen na een ingreep. Uit onderzoek blijkt dat drukkleding genezing bevordert en huidirritatie doet voorkomen. Een andere belangrijke werking van drukkleding is het voorkomen of verminderen van overmatige ophoping van vocht in bepaalde lichaamsdelen.

VOORDELEN
‚ústZichtbaar¬†slanker silhouet
‚ústDirect grotere billen
‚úď Zeer geschikte shapewear na operatie
‚úď Verbetert de bloedsomloop
‚úď Cellulitis vermindering
‚úď Voorkomt slappe hangende¬†buik/billen
‚úď Vetverbranding van probleemzones
‚úď Onzichtbaar onder kleding

DETAILS
Hulp nodig met jouw maat?
Materiaal: Nylon | Satijn | Spandex
Wasvoorschrift:¬†Machinewas¬†30¬į